Udržateľný rozvoj cestovného ruchu. Podstata, vývoj a prístupy medzinárodných a národných organizácií - Gajdošíková, Zuzana
Identifikácia podstaty udržateľného rozvoja cestovného ruchu a vysvetlenie dodržiavania jeho princípov. Skúmanie a vysvetlenie obsahu princípov udržateľného rozvoja cestovného ruchu. Iniciatívy medzinárodných organizácií a slovenských koncepčných dokumentov.