Reinžiniering manažérskych organizácií v cieľových miestach cestovného ruchu - Gajdošík, Tomáš
Preskúmanie reinžinieringu manažérskych organizácií v cieľových miestach cestovného ruchu v zahraničí. Formulácia predpokladov reinžinieringu manažérskych organizácií v SR. Využívanie kvalitatívnych metód skúmania.