Revitalizácia parkov ako základne voľnočasových aktivít: Prípadová štúdia poľského mesta Radom - Sońta, Wojciech
Kvalitatívne zhodnotenie rozvoja a estetických hodnôt mestských parkov v meste Radom pred a po ich revitalizácii. Stručná história mestských parkov. Spôsob financovania mestských parkov ako základný problém.