Cirkulárna ekonomika ako "nový" hospodársky model? - Vidová, Jarmila, 1967-
Počiatky koncepcie cirkulárnej ekonomiky od roku 1960. Princípy 4R (Reduce, Reuse, Recycle, Recover) - ekonomický kódex správania sa. Charakteristika jednotlivých princípov cirkulárnej ekonomiky. Model s dlhodobými cieľmi.