Povinné zamestnávanie občanov so zdravotným postihnutím - Gášpárová, Eva
Vysvetlenie základných pojmov. Agentúra podporného zamestnávania. Tvorba pracovných podmienok pre zamestnávanie občanov so zdravotným postihnutím. Podpora zamestnávania občanov so zdravotným postihnutím. Integračný podnik. Povinnosť zamestnávať občanov so zdravotným postihnutím a preukazovanie plnenia tejto povinnosti.