Novela zákona o dani z motorových vozidiel od 1.1.2020 - Fülöpová, Jana
Zákon č.361/2014 Z.z. o dani z motorových vozidiel a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č.253/2015 Z.z. s účinnosťou od 1.1.2020 novelizovaný zákonom č.364/2019 Z.z. Ustanovenie o predmete dane, teda vozidle, ako prvé doplnené ustanovenie. Vozidlo musí patriť do niektorej z kategórií vozidiel vymedzených zákonom, musí byť evidované v SR, musí byť používané na podnikanie alebo na činnosti, z ktorých príjmy sú predmetom dane z príjmov.