Príjmy študentov vysokých škôl z aspektu aktuálnych zmien - Jarinkovičová, Valéria
Aktuálna problematika zmien pri zdaňovaní rôznych príjmov plynúcich študentom vysokých škôl daňou z príjmov fyzickej osoby podľa zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov a to aj z aspektu novoprijatých opatrení na podporu štúdia, sociálnej a finančnej situácie.