Novely zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov - Jakubovie, Sidónia
Zákon č.595/2003 Z.z. o dani z príjmov bol v septembri až novembri 2019 novelizovaný viacerými novelami: Zákon č.301/2019 Z.z., Zákon č.315/2019, Zákon č.316/2019 Z.z., Zákon č.319/2019 Z.z., Zákon č.390/2019 Z.z., Zákon č.393/2019 Z.z., Zákon č.462/2019 Z.z.