Smernica o obehu účtovných dokladov v účtovnej jednotke - Mikláš, Martin
Smernica o obehu účtovných dokladov v účtovnej jednotke a jej cieľ zabezpečiť plynulosť prác pri spracúvaní všetkých účtovných dokladov tak, aby bola zabezpečená preukázateľnosť, úplnosť, správnosť a včasnosť vykázania a použitia finančných prostriedkov. V príspevku sú časti textu vyznačené farebne, aby si ich účtovná jednotka mohla prispôsobiť podľa svojich konkrétnych potrieb.