Zmeny v zdaňovaní príjmov zo závislej činnosti od 1. januára 2020 vyplývajúce z noviel zákona o dani z príjmov - Gášpárová, Eva
Novely Zákona o dani z príjmu č.595/2003 Z.z., prinášajú zmeny hlavne v nezdaniteľnej časti základu dane na daňovníka, v niektorých nepeňažných príjmoch oslobodených od dane, v zaokrúhľovaní daňových veličín, v zmene termínov na opravu výpočtu dane a v možnosti doručovania niektorých dokumentov elektronicky po dohode so zamestnancom.