<The> Impact of Globalization on the Development of Creative Industries Businesses - Šagátová, Slavka, 1975-
Analýza rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku v kontexte rozvoja tohto priemyslu v ďalších štátoch EÚ. Poukázanie na regionálne rozdiely.