Creative Industry as a Key Creative Component of the Slovak Economy - Rybárová, Daniela, 1967-
Definícia a analýza kreatívneho priemyslu na Slovensku. Zhodnotenie trendov a inovácií v tomto odvetví. Závislosť kreatívneho priemyslu od stavu a vývoja slovenskej ekonomiky.