Electoral Manipulation Via Media: Theory and Evidence - Wojtasik, Waldemar
Ukážka možného použitia médií na manipuláciu výsledkov volieb. Popis typov volebných manipulácií: politický vplyv vlády na médiá, politická "agentifikácia" médií, obmedzenie volebných kampaní v médiách, použitie big data v politickej komunikácií.