Public Service Media Versus Digital Media Platforms: A Threat or an Opportunity? - Vysloužilová, Kristýna
Skúmanie potenciálu digitálnych médií ako nástroja na zvýšenie participácie publika. Možné využitia nových digitálnych platforiem verejnoprávnymi médiami. Kvantitatívny prieskum na príklade Českej televízie a Facebooku.