Sensory Marketing - Sensory Communication and Its Social Perception - Koszembar-Wiklik, Małgorzata
Skúmanie senzorického marketingu - marketingu orientovaného na ovplyvňovanie rôznych zmyslov zákazníka. Vlastný prieskum autorky ohľadne foriem zmyslového marketingu.