Novela zákona o rodičovskom príspevku - Rusnak, Slavomíra Andrea
Novela zákona č. 571/2009 Z. z. o rodičovskom príspevku. Suma rodičovského príspevku od 1. januára 2020. Vznik nároku na rodičovský príspevok. Kedy nárok na rodičovský príspevok nevzniká. Kedy nárok na rodičovský príspevok oprávnenej osobe zaniká. Žiadosť o rodičovský príspevok.