Food Production and Consumption in the Highlands of Ethiopia: The Missing Link in Food Systems - Mekuria, Wuletaw
Skúmanie spojitosti medzi produkciou a spotrebou potravín na Etiópskej vysočine. Prieskum v 211 domácnostiach formou rozhovoru. Použitie deskriptívnej štatistiky a lineárnej regresie.