Nové smery rozvoja v logistike - Richnák, Patrik, 1988-
Pohľad na nové smery vývoja v logistike na základe teoretického základu problému, pozostávajúceho z literárneho prehľadu domácich, zahraničných knižných a internetových zdrojov. Analýza vybraných smerov vývoja v logistike so zameraním na metódu (Lean Logistics), systém (Warehouse Management System) a nástroj (Green Logistics), ktoré sa používajú v logistike.