Pôsobnosť cenových a objemových indexov v systéme národných účtov ESA 2010 - Staríčková, Zuzana
Rozsah pôsobnosti cenových a objemových indexov v systéme národných účtov. Merania cien a objemu. Integrovaný systém cenových a objemových indexov. Všeobecné zásady merania. Iné cenové a objemové indexy.