Zvyšovanie finančnej efektivity krajín vďaka prvotnému experimentálnemu testovaniu politík: príklady z praxe - Fehérová, Martina, 1992-
Príčinná súvislosť a predvídanie určitého javu. Predpoklad úspešného alebo neúspešného navrhovaného politického nástroja ešte pred jeho plošným zavedením do praxe. Vysvetlenie princípu prvotného experimentálneho výskumu na príkladoch z praxe.