Vplyv vybraných ISO štandardov na kvalitu inštitúcií v EÚ - Mlynárová, Denisa
Charakter skúmaných ISO štandardov ako nástrojov regulácie. Efektívnosť vlády, kvalita inštitúcií a potenciál ich hodnotenia využitím údajov Global Competitiveness Index a Worldwide Governance Indicators a panelovej regresie.