Ceny energií a konkurencieschopnosť slovenskej ekonomiky - Hofreiter, Miloš, 1982-
Zmapovanie vývoja cien energií v SR, ich porovnanie v medzinárodnom kontexte. Prehľad literatúry venovanej medzinárodnej konkurencieschopnosti krajín. Medzinárodné porovnanie cien vybraných energetických nosičov. Vplyv cien energií na konkurencieschopnosť slovenskej ekonomiky.