Improving Teaching of Mathematics Through Data Mining Learning Analytics - Mišútová, Mária
Možnosti použitia výučbovej analytiky pri vyučovaní matematiky. Použitie kvantitatívnych metód. Skúmanie, návrhy a analýza vstupných testov a ďalší postup vzdelávania na základe výsledkov študenta.