Quality of Life Measurement across European Union Countries - an Exploratory Approach - Boitan, Iustina Alina
Najnovší súbor rozmerov kvality života Európskej komisie s cieľom dosiahnuť dvojaký účel: získať podrobný obraz o synchronizácii krajín Európskej únie z hľadiska každej dimenzie kvality života a vytvoriť novú komplexnú metriku celkovej kvality života krajiny agregáciou informácií poskytovaných podľa každej konkrétnej dimenzie.