Omezená jaderná válka a její destruktivita - Hrubec, Marek
Analýza rizík obmedzenej jadrovej vojny a ich dôsledky. Problémy súvisiace s novými strategickými dokumentami americkej administratívy. Otázka konfliktov politických, korporátnych a vojensko-technických záujmov. Rozbor vstupných predpokladov súčasnej situácie. Hrozba jadrovej vojny.