Consumption of Food in Relation to Income and Saturation Limit of Slovak Households - Kubicová, Ľubica
Poukázanie na vývoj spotreby potravín a zmeny životných nákladov obyvateľov Slovenska na základe súčasného vývoja čistých príjmov domácností a výdavkov na spotrebu. Základ pre potravinárske podniky na vytvorenie produktového portfólia založeného na rôznych čistých príjmoch z peňazí a saturačnom dopyte po základných potravinách.