Rekapitulácia dane z motorových vozidiel za rok 2019 - Fülöpová, Jana
Podanie daňového priznania k dani z motorových vozidiel. Zákonné vymedzenie kategórie vozidiel. Príklady k určeniu vozidiel, ktorých sa táto povinnosť týka. Posúdenie osoby, ktorej sa daň z motorových vozdidel týka. Ročná sadzba dane podľa veku vozidla, druhu pohonu vozidla alebo druhu alternatívneho paliva vo vozidle.