<The> Importance of Competency Model Development - Staškeviča, Aija
Štyri hypotézy o vplyve praktického uplatňovania kompetenčných modelov vrátane použitia kompetenčných modelov pri vývoji a implementácii vzdelávacích programov, ako pozitívny vplyv na výsledky a postoje učiacich sa. Osobné kompetencie ako významné prediktory výsledkov zamestnancov.