Hybrid Orientation of Organizational Identity and its Relation to Particular Organizational Components - Hiršová, Miloslava
Rozdiely v organizačnom usporiadaní spojené s usporiadaním sociálnych vzťahov a spôsoby prejavov vo forme orientácie na organizačnú identitu. Štyri typy orientácie na organizačnú identitu: tím, pracovné skupiny, individuálne a hybridné skupiny. Hybridná orientácia identity stále prítomná buď priamo, alebo skrytá za formou pracovných skupín.