Uplatnenie štíhleho riadenia v priemyselnom podniku - Jurík, Lukáš
Charakteristika štíhleho riadenia so zameraním na materiálový tok. Plytvanie v priemyselných podnikoch. Štíhla logistika a problematika plytvania v logistike. Analýza materiálových tokov. Štíhly layout. Analýza materiálového toku vo vybranom priemyselnom podniku, ktorý vyrába elektrické rozvádzače a rozvodné skrine. Uplatnenie štíhleho riadenia v priemyselnom podniku.