Způsoby a typy občanské participace při tvorbě územního plánu v populačně malých obcích - Kopáček, Miroslav
Najbežnejšie spôsoby a základné typy občianskej participácie pri územnom plánovaní v populačne malých obciach. Štyri základné typy občianskej participácie, a to konkrétne-osobný, konkrétne-obecný, všeobecne-univerzálny a majoritne pasívny postoj obyvateľov.