Innovations as a Necessary Part of Company's Life - Vidová, Jarmila, 1967-
Vysvetlenie pojmov: inovácia a inovačný proces. Investície do inovácií v podnikoch. Inovačný proces a hospodársky rast. Spotrebiteľ ako dôležitý hráč v procese inovácií. Inovačná difúzia.