Selected Approaches to Sustainable Development of Corporate Reputation - Empirical Study of Online Reputation Management of the Best Adriatic Coast Hotels - Pollák, František, 1985-
Analýza tradičných a inovačných prístupov trvalo udržateľného rozvoja podnikovej reputácie. Analýza najlepších hotelov na pobreží Jadranského mora. Prezentácia metód merania online reputácie. Použitie multifaktorovej analýzy.