Možnosti využitia koncepčných rámcov pre oblasť IT Governance pri budovaní bezpečnostnej politiky IS/IT v malých a stredných podnikoch SR - Beláňová, Benita, 1973-
Charakteristika IT Governance. Čo je ITIL - Information Technology Infrastructure Library a na čo slúži. COBIT - Control Objectives for Information and Related Technology. Prieskum zameraný na využívanie medzinárodných štandardov a noriem pri budovaní bezpečnostnej politiky v organizácii, ochranu informačných systémov malých a stredných podnikov, používanie niektorého z koncepčných rámcov IT Governance. Výsledky prieskumu.