Možnosti využívania potenciálu e-commerce malými a strednými podnikmi v rámci EÚ a SR - Dinková Gašparovičová, Zuzana
Využitie e-commerce pre malé a stredné podniky (MSP), ktoré prispieva k ich ďalšiemu rozvoju, zvýšeniu ich konkurencieschopnosti a predstavuje aktuálny trend obchodovania. Zhodnotenie možnosti využitia e-commerce v malých a stredných podnikoch (MSP) v Európskej Únii a na Slovensku. Analýza súčasného stavu, vývoj a trendy e-commerce. Stanovenie výhod a nevýhod využívania e-commerce v MSP.