Metodika implementácie správy a riadenia oblasti IS/IT - Bodiš, Miloš
Definície pojmu systém. Charakteristika a klasifikácia IS/IT v korporátnom prostredí. ITIL - Information Technology Infrastructure Library. Proces schválenia a implementácie zmeny. Bezpečnosť IS/IT a úspešná implementácia projektu IS/IT.