Kritické faktory IT Governance - Černý, Matej, 1982-
Päť oblastí, ktoré nie je možné oddeliť od IT Governance. ITG komponenty a rámce. Faktory úspešnosti. Identifikované a harmonizované kritické faktory. Prínosy a bariéry ako kritické faktory úspešnosti pri implementácii ITG.