Kvalita modelovania procesov na úrovni IT Governance - Filanová, Jana, 1967-
Pravidlá pre modelovanie (Guidelines of Modeling - GoM). Rámec usmernení pre modelovanie. Workflow Management (riadenie pracovného toku). Simulácia podnikových procesov. Metamodelovanie a jeho využitie. Metamodel, ktorý zohľadňuje rôzne pohľady na modelovanie a riadi sa rámcom usmernení pre modelovanie GoM.