Meranie úrovne zrelosti IT Governance - Hamranová, Anna, 1957-
Výskumy v oblasti merania IT Governance. Teoretický model merania IT Governance. Základné rozdelenie modelov zrelosti podľa oblastí zamerania. Model zrelosti strategického zosúladenia IS/IT s podnikaním (Luftmanov model zrelosti). Model zrelosti podľa štandardov COBIT a ITIL. Model zrelosti IT Governance podľa ISO/IEC 38500.