Evolúcia priemyslu - Industry 4.0 a jeho technológie - Richnák, Patrik, 1988-
Evolúcia priemyselných revolúcií. Charakteristika Industry 4.0. Vybrané kľúčové technológie Industry 4.0: Digital Twin, RFID, Cobots, umelá inteligencia, Cloud Computing.