Offline and Online Approaches to Quality Perception of Slovak University Hospitals - Šefko, Róbert
Vybrané offline a online prístupy k problematike vnímania kvality zákazníkov, presnejšie spôsoby ich merania na trhu, offline aj online v oblasti poskytovateľov zdravotnej starostlivosti, pôsobiacich na stredoeurópskom trhu.