Mäkké faktory ovplyvňujúce IT Governance v podnikoch - Töröková, Anikó, 1963-
IT Governance v najširšom zmysle slova súčasťou celkového riadenia organizácie. Riadenie a kontrola IT v piatich kľúčových oblastiach. Tvrdé a mäkké faktory ovplyňujúce IT Governance. Rámec ITIL 4 (Information Technology Infrastructure Library). Rámec COBIT 2019.