IT Governance a Industry 4.0 - Romanová, Anita, 1973-
Štyri priemyselné revolúcie. Industry 4.0, hlavné prvky a riešenia. Vplyv a dopady Industry 4.0. Cesta k inovačnej ekonomike. Udržateľná prosperita. Kontraproduktívne rizikové a pozitívne hlasy. IT Governance.