Chlad, ktorý šetrí peniaze i prírodu - Ondrušová, Miroslava
Trh chladiarenských zariadení - faktory, ktoré ich ovplyvňujú. Snaha o ekologickejšie chladenie. Dôraz kladený na starostlivosť chladiarenského nábytku. Do popredia sa dostávajú uzatvorené zariadenia.