Relationship Between Entrepreneurial Process and Success of Business of Entrepreneurs with Disability in Western Kenya, Kenya - Ojijo Nyabola, Thomas
Zistenie vzťahu medzi podnikateľskými procesmi a úspechom podnikania podnikateľov so zdravotným postihnutím v západnej Keni. Výskumnou vzorkou bolo 73 registrovaných podnikov podnikateľov so zdravotným postihnutím, z ktorých 4 boli použité na pilotné testovanie, pričom 5-10% veľkosti vzorky sa považovalo za dostatočné zastúpenie. Primárne údaje sa zbierali pomocou štruktúrovaných dotazníkov. Zistenia a odporúčania.