Odolnější a lépe ovladatelné handheldy by přinesly zvýšení produktivity skladníků až o 41 procent - Toman, Pavel
Mobilné terminály (handheldy) hrajú v skladoch stále dôležitejšiu úlohu a manipulácia s tovarom sa bez nich už často nezaobíde. Ich časté poruchy dôsledkom nevhodného zaobchádzania frustrujú skladový personál. Výrobca Panasonic urobil prieskum a zistil, že handheldy s čítačkami kódu sa pokazia v priemere 1,5krát za rok a ich výmena či oprava trvá tri dni a to znižuje v skladoch produktivitu práce. Keby výrobca zvýšil odolnosť handheldov, mohla by sa produktivita práce zvýšiť až o 41 percent.