Selected Approaches to Sustainable Development of Corporate Reputation – Empirical Study of Online Reputation Management of subjects from the Field of Supply Chain Management - Pollák, František, 1985-
Pohľad na trvalo udržateľný rozvoj reputácie podniku so zameraním sa na tradičné a inovatívne prístupy reputačného manažmentu. Spôsoby merania online reputácie na reprezentatívnej vzorke pozostávajúcej zo 15 najväčších dopravných a logistických spoločností v SR.