Multifactor Analysis of Online Reputation of Slovak Teaching Hospitals - Pollák, František, 1985-
Metódy a spôsoby merania online reputácie vybraných jednotiek v prostredí zdravotnej starostlivosti. Identifikácia a popis základných premenných vplývajúcich na online reputáciu týchto jednotiek v konkurenčnom prostredí internetu.