Evolution of Management System Certification After "Big Revision" - Džubáková, Martina
Analýza vývoja štandardov manažérskeho systému po zavedení štruktúry na vysokej úrovni na príklade najpopulárnejšieho štandardu riadenia ISO 9001: 2015 v porovnaní s ISO 14001: 2015. Použitie kvantitatívnej analýzy.