Proměny největšího skladu knih - Novotný, Radek
V najväčšom logistickom centre kníh v Čechách sa rýchlo zvyšujú počty položiek i množstvo tovaru, zároveň skupina Euromedia, ktorej sklad patrí rozširuje distribučné kanály. Je najväčším velkodistribútorom, druhým najväčším nakladateľstvom, prevádzkuje zásielkový predaj, je prepojená s kníhkupeckým reťazcom Luxor a stále výraznejšie vniká do e-commerce.